Форум 1-Д класу Києво-Могилянського колегіуму (2011р.)

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Форум 1-Д класу Києво-Могилянського колегіуму (2011р.) » Події в колегіумі і класі » Плануємо батьківські збори в вересні 2012р.

Плануємо батьківські збори в вересні 2012р.

Сообщений 1 страница 11 из 11

1

Шановні батьки!
Давайте обговоримо питання, котрі хочемо вирішити на батьківських зборах у вересні.
Планується його провести десь 20 вересня (пізніше повідомить пані Наталя).

0

2

Питання перше: Пропоную купити нашим діткам стільчики. Старі вже не дуже гарного вигляду.
Ось знайшла варіант.
Один стільчик 128 грн., а треба 30 шт. http://prioritet-1.com.ua/Stul-detskij- … p-817.html

Столи купимо пізніше чи .. одночасно
Стіл 314 грн., потрібно 15 шт. http://prioritet-1.com.ua/Stol-detskij- … p-818.html

Ваша думка?

0

3

Питання друге порядку денного наших зборів: РЕМОНТ підлоги.

Ваші варіанти? Цінова категорія? Може є бажаючі власноруч допомогти? (зменшим ціну щодо виконання робіт)

0

4

Питання третє: придбання додаткового комплекту підручників для дітей.

Питання четверте: плануємо екскурсії на навчальний рік. Але.. план екскурсій затверджуємо вже на зборах: на вересневих обов"язкові екскурсії та майстер класи. Всі пропозиції і варіанти оплати прошу висловлювати тут. На зборах вже збираємо кошти на них та складаємо список бажаючих. (Треба буде замовляти автобуси, а якщо буде мало бажаючих - поєднуватись з іншими класами). Ми повинні розвивати своїх діток, а з нашого класу тільки 15 осіб готові до різноманітних екскурсій та майстер-класів. Вчитель не може сформувати групу і... все відміняється. Визначаємось до зборів.

Питання п"яте: Фонд класу. Прошу на батьківськи збори принести кошти з вересня по січень. ОБОВ"ЯЗКОВО. Якщо Ви не може сплачувати кошти в фонд класу прошу запропнувати альтернативу: Ви виконаєте роботу по ремонту, проведете БЕЗКОШТОВНИй майстер-клас для наших діток, надасте обладнная або послуги для класу (школи). Але.. надана альтернатива має бути еквівалентна сумі, котра йде у фонд класу.

Питання шосте Питання та зауваження батьків, щодо навчання дитини в Києво-могилянському колегіумі.
Прошу.. підготуйте питання, котрі Вам незрозумілі: по навчанню, харчуванню, формі...тощо.

Нагадую...ці питання підготує батьківський комітет. Також будуть розглянуті питання навчального процесу вже вчителями.

Після батьківських зборів пропоную випити чай/каву. У кого які думки з цього приводу?

Чекаю Ваших пропозицій :)

0

5

Я вважаю, що якщо міняти,  то потрібно міняти одночасно і стільці, і столи.   Якщо брати запропоновані  меблі,  ціна цілком прийнятна,  виходить  з одного  ≈ 300 грн.

0

6

Lilia написал(а):

Я вважаю, що якщо міняти,  то потрібно міняти одночасно і стільці, і столи.

Дякую.. за Вашу думку )

+1

7

Согласна, что нужно и столы и стулья, иначе необходимо будет сново собирать собрание......

0

8

А  я не согласна. Линолеум-да, нужно менять, но стулья и столы вполне нормальные, зачем их менять? Давайте сначала решим на собрании, кто за кто против.

0

9

Я честно говоря не видела состояние парт, но если они хорошие, тогда можно и не менять, но коль этот вопрос подняли, значит вид у них наверное не очень, потому лучше это зделать сейчас, пока им ещё долго учится,но соглашусь с Наташей, нужно мнение всех родителей.

0

10

выложить на собрании сумму в 700 грн не каждый сможет...я не вижу смысла менять парты именно сейчас - если есть такая острая необходимость в их замене, возможно, сумму разбить на несколько месяцев....дети все равно не сидят в одном классе целый день...

0

11

Дякую за ВАшу думку. Давайте про це поговоримо .. сьогодні )

0

Вы здесь » Форум 1-Д класу Києво-Могилянського колегіуму (2011р.) » Події в колегіумі і класі » Плануємо батьківські збори в вересні 2012р.